Jaguar felújítás

Egy 1971-es gyártású Jaguar XJ6 felújítása.

Új hozzászólások

  • Miszter07: @JagXJ12S1: Milyen szintű a te kocsid felújítása? Küldenél egy pár képet? ( g z s a n y i @ g m a ... (2021.02.09. 23:11) Gergő blogja
  • zsoci: Követtük ne izgulj! (2017.12.24. 23:56) Na akkor keltsük életre a blogot!
  • Zozó Balanyi: Tisztelt jaguar szerető barátaim! A tanácsotokrs lenne szükségrm szeretnék venni egy s txpe 4.2 v... (2017.05.02. 20:33) Magyar Jaguar Club
  • Miszter07: @XJ/S': Ez a gratuláció már inkább Gergőéket illeti! Köszönöm az ő nevükben is! (2017.04.25. 00:45) Vége megint keréken!
  • pooh_aki_pooh_volt_a_regiszt_elott: igen, meg is lepődtem, hogy kérdező milyen durván belecsapott a lecsóba, és kertelés nélkül megkér... (2015.01.13. 23:27) Az elmúlt egy év

És második otthonod lessz az ebay

2008.03.16. 22:48 Miszter07

Mostanában az estéimből jelentős időt vesz el az ebayen a nézelődés. A német ebayen simán rákeresek a Jaguar szóra az autóalkatrészeknél, és végignézem az elmúlt 24 órában felkerült új cuccokat, az angol ebayen már ez nem megy, ott túl sokminden új cucc van egy nap alatt, ott kucsszóra keresek.

Mostanában 3 új licitet is nyerünk, abból kettő megérkezett. Jött a csomagtér zár két oldalán található szárny dísz, meg egy pár belsőtér világítás.

Ezt a szárny díszt csak az SI-en alkalmazták, és ezen sem sokáig. A lökhárítóban elhelyezett rendszámtábla világítás előszeretettel ázott be, ezért a felköltöztették a csomagtartó fedél felső részére, a csomagtér zárhoz, és ennek áldozatul esett ez a szárny alakú dísz is.

Az enyémen, mint szinte minden krómozott alkatrészen, sérült a krómozás. Ami most jött, bár nem volt olcsó de jó állapotú.

A másik ami megjött, az az utastér világítás. Az egyik búra nekem hiányzik, a másik repedt. Ezt már nem tartom olyan jó üzletnek, mert miután leütöttük az ebayen, megtaláltam, hol lehet alig drágábban újat venni. Mert az általam referenciaként használt SngBarraton nem volt, azt hittem ez valami ritka jószág. Aztán rájöttem, hogy ugyan ilyet szereltek az SIII-ba is, nem is olyan ritka, és még csak nem is drága. Amit vettem az is egy SIII-ból származik egyébként. Különbség, hogy az eredeti búrán alul van egy krómozott (festett műanyag) csík, amit vettem, azon ez fekete, bár az egyik búrán van egy kis krómfesték, de nem tudom, hogy kerülhetett rá, mert  nem úgy néz ki, mintha lekopott volna. Na nem baj, a búrák épek, és ha újat akarok venni, nem dobtam ki akkor se sok pénzt. Az új vétele azért jön szóba, mert van olyan változat is, amelyiken az alsó csík bézs, ami megegyezik a kárpit színével.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jaguar-restoration.blog.hu/api/trackback/id/tr13383844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSaB · http://www.domain.hu 2008.03.17. 07:19:10

Ha nem lenne ebay ki kéne találni :)
süti beállítások módosítása