Jaguar felújítás

Egy 1971-es gyártású Jaguar XJ6 felújítása.

Új hozzászólások

  • Miszter07: @JagXJ12S1: Milyen szintű a te kocsid felújítása? Küldenél egy pár képet? ( g z s a n y i @ g m a ... (2021.02.09. 23:11) Gergő blogja
  • zsoci: Követtük ne izgulj! (2017.12.24. 23:56) Na akkor keltsük életre a blogot!
  • Zozó Balanyi: Tisztelt jaguar szerető barátaim! A tanácsotokrs lenne szükségrm szeretnék venni egy s txpe 4.2 v... (2017.05.02. 20:33) Magyar Jaguar Club
  • Miszter07: @XJ/S': Ez a gratuláció már inkább Gergőéket illeti! Köszönöm az ő nevükben is! (2017.04.25. 00:45) Vége megint keréken!
  • pooh_aki_pooh_volt_a_regiszt_elott: igen, meg is lepődtem, hogy kérdező milyen durván belecsapott a lecsóba, és kertelés nélkül megkér... (2015.01.13. 23:27) Az elmúlt egy év

Egy bejegyzés arról, hogy miért is írtam olyan régen bejegyzést

2013.09.28. 23:02 Miszter07

Sokan kérdeztek itt a blogon, levélben, de sokszor személyesen is, hogy miért nincsenek új bejegyzések már egy ideje a blogon, csak nem hagytam abba a felújítást???

Nem, nem hagytam abba a felújítást, ezt most rögtön le kell szögeznem. Igazából le sem lassult, illetve lelassult, de ez meg nem hátráltatja a felújítást. Lehet, hogy ez most egy kicsit zavarosnak tűnik, elkezdem kifejteni.

Aki követi a blogot, vagy ismer személyesen, az tudja, hogy a kocsi lakóhelye és az én lakóhelyem között van némi kis távolság. Emiatt a felújítás gyorsaságát most elsősorban az szabja meg, mennyit tudok a kocsi közelében tartózkodni, mennyit tudok a kocsin ténylegesen dolgozni. Ez terv szerint halad, de azért érzem, hogy a szabadságaim, itt ott összespórolt szabadidőm igen véges a munka mennyiségéhez képest. A tempót most alapvetően ez aszabja meg, itt azonban nincs változás. Jó hír, hogy az év végéig több időt tudok majd a garázsomban tölteni, és ennek meg is lesz a látszatja. Legalább is erősen remélem!


Ami lassult, az az apróbb alkatrészek felújítása, mait a lakóhelyemen a "hobbiszobámban" végzek. Itt egyéb, erre a blogra nem tartozó okok miatt lassult a tempó. Ez azonban nem befolyásolja a felújítás menetét, már akkora mennyiségű alkatrész vár beépítésre előkészítve a garázsban, hogy kitart még egy jó ideig. És itt visszakanyarodunk az előző ponthoz, hogy több időt kellene a garázsomban töltenem.


Mindenesetre a blogírásra egy kicsit több időt fogok szorítani, mert van egy-két érdekes történet, amit jó lenne lejegyezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jaguar-restoration.blog.hu/api/trackback/id/tr875538727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása